Hirdetés

Nokia Intellisync Mobile Suite 8.0

|

Megjelent a 8.0 kiadású Nokia Intellisync mobil programcsomag.

Hirdetés

A fogyasztói igényekre válaszolva az új kiadással a Nokia az üzleti környezet elvárásainak megfelelő, kompromisszumok nélküli támogatást biztosító, ugyanakkor rugalmas megoldást kínál. A számos telepítési lehetőségnek - pl. a tűzfal mögötti (behind-the-firewall), hosztolt vagy márkával még nem ellátott megoldásoknak -, a gyakorlatilag az összes gyártó (Symbian, UIQ, Palm, Windows Mobile, Pocket PC, stb) támogatott készülékeinek és folyamatosan bővülő platformjainak köszönhetően a vállalatok és a szolgáltatók maguk dönthetik el, hogyan és kinek biztosítanak mobilitást. A kétszintű licencmodell és a Java-alapú J2ME, például a Nokia Series40 telefonok támogatásának ötvözésével a széleskörű mobilitás előtt álló akadály is csökken.
E lehetőséget és a már eddig is átfogó programcsomagot összekapcsolva a Nokia olyan megoldást biztosít, amely a szervezet vagy a szolgáltató mobiligényeinek fejlődésével egyidejűleg képes bővülni, és amely a piac eddig mellőzött szegmensének igényeire válaszol. A bejelentés jelzi, hogy a Nokia mobilszoftver-stratégiáját követve tágítja az üzleti mobilszolgáltatásokat használók lehetőségeit. A szolgáltatók egyetlen platformból kiindulva egyre több hozzáadott értéket képviselő szolgáltatást kínálhatnak, és egyre több készülékre terjeszthetik ki a programcsomag támogatását. Ezzel a megközelítéssel a Nokia lehetőséget biztosít a vállalatoknak és a szolgáltatóknak, hogy azok az ad hoc vagy az ideiglenes mobilmegoldások helyett teljes mobilstratégiát építsenek ki.
Az Intellisync mobilszoftver-platform és az Eseries készülékek kombinációja jelentősen növeli a vállalatok esélyeit a magasabb szintű hatékonyság és a nagyobb versenyképesség elérésére. A kombináció emellett a szolgáltatók és az integrátorok számára is páratlan lehetőségeket teremt. A Nokia Intellisync Mobile Suite 8.0 alapszervere belépő szintű vezeték nélküli e-mailt biztosít, melynek segítségével a levelezési megoldás az egész szervezetre költséghatékonyan kiterjeszthető. Az alapklienssel a felhasználók megírhatják, elolvashatják és törölhetik e-mailjeiket, valamint dolgozhatnak a helyi mappákkal. A kliens emellett erőteljes biztonsági megoldást is tartalmaz. A professzionális kliens az alapkliens összes funkciója mellett többek között elvégzi a személyes információ-kezelési (Personoal Information Management, PIM) megoldások szinkronizálását, biztosítja a mellékletek teljes körű kezelését, és támogatja a globális címlistákat.
A vállalati alkalmazások mobilizálásának támogatása, az átfogó mobil készülékkezelési funkciók, a szilárd mobil biztonság és a széles körű nyelvi támogatás révén a Nokia Intellisync Mobile Suite 8.0 átfogó és kompromisszummentes mobilplatform. A Nokia Intellisync Mobile Suite egyes szolgáltatóknál és hivatalos viszonteladóknál már megvásárolható.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://pcworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.