Hirdetés

Nokia Intellisync Mobile Suite 8.0



|

Megjelent a 8.0 kiadású Nokia Intellisync mobil programcsomag.

Hirdetés

A fogyasztói igényekre válaszolva az új kiadással a Nokia az üzleti környezet elvárásainak megfelelő, kompromisszumok nélküli támogatást biztosító, ugyanakkor rugalmas megoldást kínál. A számos telepítési lehetőségnek - pl. a tűzfal mögötti (behind-the-firewall), hosztolt vagy márkával még nem ellátott megoldásoknak -, a gyakorlatilag az összes gyártó (Symbian, UIQ, Palm, Windows Mobile, Pocket PC, stb) támogatott készülékeinek és folyamatosan bővülő platformjainak köszönhetően a vállalatok és a szolgáltatók maguk dönthetik el, hogyan és kinek biztosítanak mobilitást. A kétszintű licencmodell és a Java-alapú J2ME, például a Nokia Series40 telefonok támogatásának ötvözésével a széleskörű mobilitás előtt álló akadály is csökken.
E lehetőséget és a már eddig is átfogó programcsomagot összekapcsolva a Nokia olyan megoldást biztosít, amely a szervezet vagy a szolgáltató mobiligényeinek fejlődésével egyidejűleg képes bővülni, és amely a piac eddig mellőzött szegmensének igényeire válaszol. A bejelentés jelzi, hogy a Nokia mobilszoftver-stratégiáját követve tágítja az üzleti mobilszolgáltatásokat használók lehetőségeit. A szolgáltatók egyetlen platformból kiindulva egyre több hozzáadott értéket képviselő szolgáltatást kínálhatnak, és egyre több készülékre terjeszthetik ki a programcsomag támogatását. Ezzel a megközelítéssel a Nokia lehetőséget biztosít a vállalatoknak és a szolgáltatóknak, hogy azok az ad hoc vagy az ideiglenes mobilmegoldások helyett teljes mobilstratégiát építsenek ki.
Az Intellisync mobilszoftver-platform és az Eseries készülékek kombinációja jelentősen növeli a vállalatok esélyeit a magasabb szintű hatékonyság és a nagyobb versenyképesség elérésére. A kombináció emellett a szolgáltatók és az integrátorok számára is páratlan lehetőségeket teremt. A Nokia Intellisync Mobile Suite 8.0 alapszervere belépő szintű vezeték nélküli e-mailt biztosít, melynek segítségével a levelezési megoldás az egész szervezetre költséghatékonyan kiterjeszthető. Az alapklienssel a felhasználók megírhatják, elolvashatják és törölhetik e-mailjeiket, valamint dolgozhatnak a helyi mappákkal. A kliens emellett erőteljes biztonsági megoldást is tartalmaz. A professzionális kliens az alapkliens összes funkciója mellett többek között elvégzi a személyes információ-kezelési (Personoal Information Management, PIM) megoldások szinkronizálását, biztosítja a mellékletek teljes körű kezelését, és támogatja a globális címlistákat.
A vállalati alkalmazások mobilizálásának támogatása, az átfogó mobil készülékkezelési funkciók, a szilárd mobil biztonság és a széles körű nyelvi támogatás révén a Nokia Intellisync Mobile Suite 8.0 átfogó és kompromisszummentes mobilplatform. A Nokia Intellisync Mobile Suite egyes szolgáltatóknál és hivatalos viszonteladóknál már megvásárolható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.