Hirdetés

Nokia Intellisync Mobile Suite 8.0



|

Megjelent a Nokia legújabb PC-s szinkronizáló alkalmazása.

Hirdetés

A fogyasztói igényekre válaszolva az új kiadással a Nokia az üzleti környezet elvárásainak megfelelõ, kompromisszumok nélküli támogatást biztosító, ugyanakkor rugalmas megoldást kínál. A számos telepítési lehetõségnek - pl. a tûzfal mögötti (behind-the-firewall), hosztolt vagy márkával még nem ellátott megoldásoknak -, a gyakorlatilag az összes gyártó (Symbian, UIQ, Palm, Windows Mobile, Pocket PC, stb) támogatott készülékeinek és folyamatosan bõvülõ platformjainak köszönhetõen a vállalatok és a szolgáltatók maguk dönthetik el, hogyan és kinek biztosítanak mobilitást. A kétszintû licencmodell és a Java-alapú J2ME, például a Nokia Series40 telefonok támogatásának ötvözésével a széleskörû mobilitás elõtt álló akadály is csökken.

 

nokiae906.jpg

 

E lehetõséget és a már eddig is átfogó programcsomagot összekapcsolva a Nokia olyan megoldást biztosít, amely a szervezet vagy a szolgáltató mobiligényeinek fejlõdésével egyidejûleg képes bõvülni, és amely a piac eddig mellõzött szegmensének igényeire válaszol.

 

nokiaeseries_new.jpg


A bejelentés jelzi, hogy a Nokia mobilszoftver-stratégiáját követve tágítja az üzleti mobilszolgáltatásokat használók lehetõségeit. A szolgáltatók egyetlen platformból kiindulva egyre több hozzáadott értéket képviselõ szolgáltatást kínálhatnak, és egyre több készülékre terjeszthetik ki a programcsomag támogatását. Ezzel a megközelítéssel a Nokia lehetõséget biztosít a vállalatoknak és a szolgáltatóknak, hogy azok az ad hoc vagy az ideiglenes mobilmegoldások helyett teljes mobilstratégiát építsenek ki.

 

További hírek, érdekességek >> mobilnegyed.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.