Hirdetés

Nokia Lumia 800 videóbemutató



|

A finn gyártó új Windows Phone 7.5-ös készülékét korábban már bemutattuk oldalainkon, illetve magazinunkban. Most videón is elmondjuk véleményünket.

Hirdetés

Egyre többen vélik úgy, hogy a Lumia 800, valamint kistestvére, a Lumia 710 érkezése egy új nokiás korszak kezdetét jelenti. Ezen állításukat azzal igyekszenek alátámasztani, hogy a cég mindössze hat hónap alatt (az N9-et átgyúrva) egy olyan készüléket hozott a világra, mely képes megállni a saját, illetve a Windows Phone Mango lábán, és apróbb hibáit leszámítva bámulatosan teljesít. A Nokia jelenlegi vezérigazgatója, Stephen Elop a Lumia 800 személyében egy kifinomultabb kivitelű N9-et vélt felfedezni. Kíváncsiak voltunk, hogy mire alapozta mindezt.

 



Adatok:

-116,5 x 61,2 x 12,1mm, 142g
-kapacitív PenTile AMOLED panel, 480 x 800 pixel, 3,7 hüvelyk
-16GB belső memória
-512MB RAM
-nyolc megapixeles, autofókuszos, ledes villanós, Carl-Zeiss
-Windows Phone 7.5 Mango, Qualcomm MSM8255T Snapdragon SoC
-1,4GHz Scorpion CPU
-Adreno 205 GPU
-lítiumion 1450 mAh akkumulátor

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.