Hirdetés

Nokia N77: élő televízió, amikor akarjuk



|

Hirdetés

A Nokia Nseries termékcsalád legfrissebb, integrált DVB-H-t tartalmazó készülékével, a Nokia N77-tel az élő mobiltelevíziós platformot fejlesztő szolgáltatók bővíthetik készülékválasztékukat, amely így még több előfizetőt vonz majd. A Nokia N77 a tévénézők számára ismerős otthoni tévés élményt nyújtja, amelyet egy kicsi és gyönyörűen megtervezett készülékben ezentúl magunkkal is vihetünk. A Nokia N77 külön televíziógombja egyenesen a DVB-H televíziózás világába vezet.* A készülék megjegyzi azt a csatornát, amelyet a legutóbbi kikapcsolás előtt néztünk. Beállíthatunk a kedvenc műsorok kezdetére figyelmeztető emlékeztetőket is, majd egy gombnyomással a műsorra kapcsolhatunk. A mobiltévé-alkalmazás műsorkalauzával akár hét nap programját is áttekinthetjük, böngészhetünk a csatornák között, előfizethetünk további csatornákra, és kiválaszthatjuk az érdekesnek ígérkező műsorokat. A beépített interaktív szolgáltatásokkal, például a következő videoklipről döntő SMS-es szavazással könnyen hangot adhatunk véleményünknek. Ráadásul 30 másodperces ismétlést is megtekinthetünk, utána pedig nézhetjük tovább az élő műsort.
A Nokia N77 akár 2 GB-ig is bővíthető memóriája és beépített sztereó hangszórója a mobilzene terén is nagyszerű élményt garantál. A Nokia N77-en akár 1500 dalt tárolhatunk. A vizuális rádiószolgáltatással meghallgathatjuk kedvenc DJ-inket, vagy a zenék gazdag új világába nyerhetünk betekintést. Nincs megnyithatatlan zene, mert a készülék az MP3, az AAC, az AAC+, az eAAC+ és a WMA formátumot is támogatja. Ha még jobb hangminőséget szeretnénk, csatlakoztassuk a készülék dobozában található fülhallgatót, de a 3,5 mm-es normál bemenettel rendelkező Nokia audioadapter segítségével más kompatibilis fülhallgatót is használhatunk. Az igazi Nokia Nseries multimédiás számítógépektől elvárható összes alkalmazást, így többek között két megapixeles kamerát (1600 x 1200 képpont) is tartalmazó Nokia N77 több egy televíziónál, kulcs a multimédiás számítógépezés egész világához. Akár dolgozunk, akár kikapcsolódunk, a készülék gyönyörű külseje mögött szinte minden szükséges funkciót megtalálhatunk. A 3G (WCDMA 2100 Hz), EDGE és GSM (900/1800/1900 MHz) hálózatra tervezett Nokia N77-tel menet közben sem kell nélkülöznünk az e-maileket, a határidőnaplót és a teendőlistákat.
A Symbian operációs rendszeren futó S60 3rd Edition szoftveren alapuló Nokia N77 szállítása várhatóan 2007 második negyedévében indul azon országokban, ahol a DVB-H már elérhető. Adók és kedvezmények nélküli ára körülbelül 370 euro körül mozog majd.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.