Hirdetés

Nokia N800 - itt a 770 utódja



|

A Nokia a Las Vegas-i CES konferencián bemutatta a Nokia N800 internet tabletet.

Hirdetés

A fényes felületű Nokia N800 az egyszerűen használható vezeték nélküli kapcsolattal, a nagy felbontású kijelzővel és az internetes alkalmazások széles választékával valóban személyes internetes élményt szerez. A Nokia N800 internet tablettel a már ismerős internetes élményt bárhol és bármikor élvezhetjük. A Nokia N800-at folyamatos használatra tervezték. Barátainkkal és családunkkal internethívásokkal, azonnali üzenetekkel és e-mailekkel tarthatjuk a kapcsolatot. A sztereó hangot és különböző médiafajták támogatását biztosító új, ergonómikus kialakítású Nokia N800 internet tablet valójában egy hordozható internetes szórakoztató eszköz; a streaminggel vagy hagyományos módon letöltött tartalmakat helyhez kötöttség nélkül élvezhetjük. A Nokia 770 internet tablet sikerét követően kifejlesztett Nokia N800 elődjénél nagyobb teljesítményű, teljes kijelzős qwerty billentyűzettel rendelkezik, WiFi-n vagy Bluetooth telefonon keresztül könnyebben működő folyamatos kapcsolatot biztosít, beépített webkamerával felszerelt, megjelenése elegáns.
A CES vásáron a Nokia számos, a Nokia N800-on hamarosan kipróbálható szolgáltatást is bemutat. Ilyen többek között a Navicore szoftverrel működő, internettel támogatott navigáció, a többféle népszerű szolgáltatás biztosította hívás és üzenetküldés, illetve a RealNetworks Raphsody nevű zenei szolgáltatása. A Nokia emellett bejelentette, hogy együttműködésbe kezd a Skype-pal az internettelefónia terén, lehetővé téve az internethívásokat a Nokia N800-ról. Elődjéhez hasonlóan a Nokia N800 internet tablet is a Nokia Linux-alapú asztali számítógépes operációs rendszerén alapul. A Maemo fejlesztési platformot 2005-ben indították el azzal a céllal, hogy a nyílt forráskóddal dolgozó fejlesztők hozzájuthassanak a Nokia internet tabletjeire szánt innovatív alkalmazások létrehozásához szükséges eszközökhöz és lehetőségekhez. A Nokia N800 felhasználói így számos, külső fél által fejlesztett alkalmazás előnyeiből részesülhetnek. A Nokia N800 az Egyesült Államokban és Európa egyes piacain máris kapható, ára megközelítőleg 399 euro / dollár (a helyi adók nélkül).
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.