Hirdetés

Nokia N83 - 5 megapixeles csúcskészülék



|

Hirdetés

A szétcsúsztatható készülék első blikkre a Nokia N80-ra hasonlít, de a megnövelt kijelző méret (2,5") magáért beszél. A telefon TFT LCD kijelzője 352 x 416 képpontot tud megjeleníteni 16 millió különféle színben. Az N83 belső memóriája a N91-hez hasonlóan 4 GB, ennek megfelelően MP3 lejátszóval és 3,5 mm-es jack kimenettel is fölszerelték az újdonságot. A tároló kapacitás microSD kártyával tovább bővíthető. Adatkommunikációs területen nem érheti panasz a készüléket, mivel a normál GSM modulon felül természetesen 3G hálózatokkal is kompatibilis az N83. A NSeries legfrissebb darabja képes a vezetéknélküli rendszerekhez is csatlakozni a WiFi 802.11b/g technológián keresztül. A Bluetooth 2.0, az EDGE, az USB és a GPRS csak ha a tortán. A finn gyártó ígérete szerint a készülék alkalmas lesz IP alapú telefonálásra (VoIP) is.
A Carl Zeiss objektívvel felszerelt telefon maximális felbontása 5 megapixel, amely jelenleg egyedülálló a gyártó kínálatában. Az autófókusz funkció, az elülső VGA kamera, a mobilfény valószínűleg sokak tetszését el fogja nyerni. A Nokia N83 egyelőre még csak prototípusok formájában létezik, a hivatalos bejelentés őszre várható, a kereskedelmi forgalomban pedig 2007 elején fog megjelenni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.