Hirdetés

Nokia N90: ezt mondják róla a felhasználók



|

A napokban fejeződött be a Nokia N90-es telefon tesztelése, melynek során a regisztráló Club Nokia* tagok sorából véletlenszerűen kiválasztott tesztelők 3 hétig használhatták.

Hirdetés

A Nokia N90 mobiltelefon tulajdonságai közül leginkább a kijelző olvashatósága, színminősége, a felhasználási felület és az egyedülálló Carl Zeiss lencsék nyerték el a tesztelők tetszését. További pozitív tulajdonságai közé sorolták a telefon küllemét, formáját, valamint az újdonságnak számító csuklós mechanizmust. A kipróbálók a készüléket átlagosan 4,52 ponttal értékelték az 5 pontos skálán. A Club Nokia eddigi tesztjei (Nokia 6600, Nokia 6260, Nokia 9500 Kommunikátor, Nokia 6680, Nokia 8800), valamint az N-Gage QD közönségtesztje és a Nokia 9300 folyamatban lévő, üzleti felhasználóknak szánt tesztprogramja után ez a nyolcadik alkalom, amikor a Nokia új készülékének bevezetését termékteszt kíséri Magyarországon.
Ennek keretében a vállalat az érdeklődő mobiltelefon használóknak, illetve a Club Nokia hűségprogram tagjainak elsők között biztosít lehetőséget arra, hogy több héten át kipróbálják a készüléket. A Nokia a fogyasztók számára biztosított exkluzív tesztelési lehetőséggel egyben új marketing eszközt teremtett a fogyasztók közvetlen elérésére. Néhány szó szerinti vélemény: „Egy nagyon jó készülék! Remek funkciókkal, fantasztikus fényképezőgéppel, szép grafikus menüvel, jó kijelzővel. Külön tetszik a külső színes kijelző.” „Gyönyörű készülék, briliáns kijelzővel.”
„Amikor megláttam a telefont, megijedtem óriási méretétől, aztán mégis levett a lábamról, az a színes és látványos kijelzője és a menüje, amivel szembetaláltam magam. …Hihetetlenül hasznos egy olyan üzletember számára, aki a táblázatkezelő és szövegszerkesztő programot nem csak az irodában kénytelen használni.” „Amikor a tesztelésre jelentkeztem, arra voltam kíváncsi, hogy valóban tud-e mobil irodaként működni ez a készülék. Nekem bevált.”
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.