Hirdetés

Notebookba való CPU-t rakott volna az okostelefonjába a Dell



|

Sajnos csak álom maradt az Intel x86-os processzorával szerelt windowsos csúcstelefon.

Hirdetés

Evan Blass a napokban tett közzé egy olyan tweetet, amely alapján a Microsoft egy olyan új okostelefonon dolgozott, amelybe laptopokba szánt Intel x86-os processzor került volna. 

Hirdetés

Blass később utalt rá, hogy ez több mint koncepció, és ezt követően a windowsos rajongók reménykedni kezdtek a Surface Phone érkezésében. Mindezt több renderelt képanyag is tovább erősítette. 

A Thurrott.com információi alapján azonban egy olyan Dell prototípusról van szó, amelyet már elkaszáltak. A képeken látható készülékbe az Intel lapka be sem fért volna, főleg ventilátorral együtt. 

A Dell terméke igazából egy telefonfunkciókkal felturbózott, mobilméretű laptop lett volna, ami notebookként is megállta volna a helyét egy kijelzővel, billentyűzettel és egérrel. 

A Dell reménykeltő tervei ellenére nem lesz effajta Windows 10-es csúcstelefon - többek között azért kaszálták el, mert az Intel korábban végleg lemondott az olcsó lapkákról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.