Hirdetés

Nougattal jön az LG V20



|

Szeptemberben érkezik az LG következő zászlóshajója, már gyárilag az új Androiddal.

Hirdetés

Az LG tavaszi zászlóshajója után tavaly érkezett egy második, az LG V10. Egy ideje már tudjuk, hogy ennek lesz egy utódja, most pedig az is kiderült, hogy mikor érkezik. 

Hirdetés

Az LG árulkodott, és elmondta, hogy az idei második zászlóshajója az LG V20 néven kerül majd a boltokba. Ez lehet ráadásul az első olyan készülék, amely már gyárilag az Android 7.0-val, vagyis a Nougattal kerül a felhasználók kezébe. 

Sajnos ennél többet egyelőre nem árult el az LG, csupán annyival egészítette ki a hírt, hogy szeptemberben várható a bemutató. 

A V10 tavaly októberben érkezett meg, és több szokatlan dologgal újított: a másodlagos kijelző mellett a dupla előlapi kamera is új volt. 

Az LG V10-et általában a jó kamerája és kijelzője, valamint az anyagminősége miatt szeretik a felhasználók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.