Hirdetés

Novemberben jöhet a RIM táblagépe



|

Feltehetően Blackberry OS 6 fog futni a közel 10 colos tableten.

Hirdetés

Táblagépek már nagyon régóta léteznek, azonban eddig nem sikerült beférkőzniük nagy mennyiségben a háztartásokba - végül az Apple megtörte a jeget az iPad sikerével. Természetesen ezt a kisebb-nagyobb elektronikai cégek sem hagyhatják szó nélkül, így még év vége környékén többen is kijönnek a saját megoldásaikkal.

 

 

(A kép csak illusztráció)


A nevesebb vállalatok közt megtalálható például a Lenovo, az ASUS, a Cisco, HP/Palm, a Samsung, és a RIM is. Utóbbi vállalat most azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy megvásárolták a blackpad.com webcímet, amellyel nagyobb mennyiségű olajat öntöttek a táblagépük körüli pletykák tüzére.


A BlackPadről egyelőre csak annyi kering az interneten, hogy az érintőkijelzője 9,7 col átlójú lesz, továbbá Bluetooth- és Wi-Fi-vezérlő is kerül majd a motortérbe. Egy forrás szerint a RIM novemberben fogja hivatalosan bemutatni a gépet, az ára pedig 499 dollárnál fog kezdődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.