Hirdetés

Novemberben készülhet el a Windows 10 Mobile



|

Megjött az elsőként frissíthetővé váló mobilok listája is.

Hirdetés

A héten elérhetővé vált a számítógépekre és táblagépekre tervezett Windows 10, továbbá kiderült, hogy az Insider programban résztvevő tesztelők milyen újdonságokra számíthatnak a következő előzetes buildekben. A Windows Phone 8.1 rendszerű mobilok tulajdonosai most már feltehetően kíváncsiak rá, hogy vajon mikor érkezik meg a rendszer az okostelefonjukra is.

Hirdetés


Anthony Doherty, a redmondi vállalat dél-afrikai kirendeltségének Windowsért felelős vezetője az iAfrica portálnak nyilatkozva elmondta, hogy a Windows 10 Mobile kiadása november környékén várható. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Lumia mobilok novemberben meg is kaphatják az új operációs rendszert, ez csak a szoftver elkészültének várható időpontja.


A témánál tartva a Microsoft elárulta, hogy első körben tíz Lumia mobilra válhat elérhetővé a rendszer. Sajnos a legnépszerűbb, 512 MB memóriával szerelt modellek – mint például a Lumia 520 – nincsenek a listában, de ez még nem jelenti azt, hogy nem érkezik meg rájuk a Windows 10 Mobile.


Elsőként frissítendő modellek:

– Lumia 430
– Lumia 435
– Lumia 532
– Lumia 535
– Lumia 540
– Lumia 640
– Lumia 640 XL
– Lumia 735
– Lumia 830
– Lumia 930


(Forrás: PhoneArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.