Hirdetés

Nyakunkon az Android új változata



|

Október vagy november folyamán válik hivatalossá az Ice Cream Sandwich.

Hirdetés

A Google vezérigazgatója tegnap egy interjúban végre hivatalos megjelenési információval szolgált a következő generációs Androidról, állítása szerint október vagy november folyamán mutatják be a szoftvert. Az Ice Cream Sandwich kódnévre hallgató megoldás érdekessége, hogy a különféle újításai mellett ebben egyesül az okostelefonokra szánt Gingerbread, és a tabletes Honeycomb termékvonal.

 

A képen állítólag a Nexus Prime látható.


Ezzel együtt minden bizonnyal új okostelefonnal is elő fog rukkolni a keresőcég, az utóbbi hetek különféle információi alapján szinte biztosra vehető, hogy a Nexus S-hez hasonlóan az új készülék is a Samsung nevéhez fűződik majd.


A Nexus Prime néven emlegetett okostelefonról egyelőre nem tudunk biztosat mondani, a korai pletykák szerint kétmagos processzorral szerelik majd az eszközt, a 4,65 colos érintőkijelzője pedig 1280×800 pixeles lesz. Ennek ellentmond egy nemrégiben felfedezett XML állomány, a mobil beépített böngészője által állítólag kifecsegett adatok szerint csak 800×480 képpontos a megjelenítője - szerencsére már nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön az igazság.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.