Hirdetés

Nyitottabbak az érintős mobillal rendelkezők



|

Az internetes felmérés szerint a hagyományos telefonokat birtoklók negyedének nincs szükséges az extra funkciókra.

Hirdetés

Nemrég befejeződött az Ipsos mobiltelefonokkal kapcsolatos online közvélemény-kutatása, amely bő 1000 fő részvételével érdekes, bár nem meglepő konklúzióval zárult. Alapvető hozzáállásukat tekintve komoly különbségek vannak a nyomógombos, és az érintős készülékek tulajdonosai közt: előbbiek közel 70 százaléka szerint a mobil csak telefonálásra való, míg ezen állítással utóbbiak csupán 40 százaléka ért egyet.

 

LG Optimus One P500
LG Optimus One P500

 

LG Optimus One P500


Utóbbival szoros összefüggésben a hagyományos készülékek gazdáinak 27 százaléka egyáltalán nem érti, hogy miért kell az a „sok felesleges funkció" a telefonba, ezzel szemben az érintős mobillal rendelkezők csupán 8 százaléka érez így.


Érdekes, hogy a nyomógombos mobilok tulajdonosainak majdnem 30 százaléka szerint a telefonja inkább csak egy póráz, viszont a másik fél részéről ezen arány csak 18 százalék - sőt, 37 százalékuk kategorikusan visszautasítja az állítást. Szintén érdemi különbség mutatkozott azon kérdésnél, hogy a tulajok szerint mennyire fejezi ki a telefonjuk az egyéniségüket: az érintős mobillal rendelkező válaszadók 37 százaléka szerint egyáltalán nem, míg a nyomógombos telefonok tulajdonosainak 55 százaléka volt ugyanezen az állásponton.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.