Hirdetés

Nyolcmagos HTC Desire-t kapnak a kínaiak?



|

Pletykált árán hazánkba is megérkezhetne a készülék.

Hirdetés

A szinte tarthatatlan árharcnak köszönhetően a nemzetközileg ismert és elismert mobilgyártók meglehetősen minimális sikerrel voltak képesek eddig ostromolni a kínai piacot, az Apple mellett többek közt a régóta gyengélkedő HTC számára is prioritás valahogy megnyitni a helyi pénzcsapot.

Hirdetés


A tajvani gyártó az almás cégtől eltérően inkább a belépőkategóriát célozhatja, az ePrice weboldalon megtalálható információk alapján hamarosan egy nyolcmagos MediaTek MT6592 lapkakészletes, 2000 jüanos – olyan 74 ezer forintos – Desire készülékkel kívánja célkeresztbe venni a kínai fiatalakat. Állítólagos tulajdonságok: 5 colos és 1280×720 pixeles érintőkijelző, Android 4.3 és Sense 5.5 UI, 1.5 GB RAM, 8 megapixeles (autófókuszos és vakus) hátlapi kamera.


A pletykált specifikációk alapján ennyi pénzért európai szemel teljesen megérné az árát a telefon, azonban egy efféle kütyüt kínai gyártótól már valamivel olcsóbban is lehet vásárolni, így a HTC talán inkább a márkanév erejében bízik.


(Forrás: The Droid Guy)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.