Hirdetés

Nyomásérzékeny kijelző kerülhet a Galaxy S8-ba



|

A Samsung fontolgatja az újítást, ami később a középkategóriába is eljuthat.

Hirdetés

Belsős informátorok szerint a Samsung jelenleg azt fontolgatja, hogy nyomásérzékeny kijelzővel látja el a Galaxy S8-at - a tesztek már meg is kezdődtek. 

Hirdetés

A legnépszerűbb a kategóriában az Apple iPhone szériája, amely a 6S-től kezdve kínálja a 3D Touch funkciót. Természetesen más gyártók is beálltak már a sorba, például a Huawei is kínál ilyen eszközt. 

A Samsung egyik partnere szerint a dél-koreai gyártó a Galaxy S8-cal kezdődően szeretné bevezetni a nyomásérzékeny kijelzőt, amely új élményt adhat a kezelőfelületen. 

A Google a Nougatban mutatta be a hosszú nyomásra előugró gyorsgombokat, a nyomásérzékeny kijelző azonban más élményt adhat. 

A Samsung állítólag már a közeljövőben - vagyis a Galaxy S8-cal - útjára indítja a technológiát, később pedig talán a középkategóriába is eljuthat a funkció. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.