Hirdetés

Nyomásérzékeny kijelzőt kapott a ZTE Axon mini



|

Ujjlenyomat-olvasó is található a különleges fémötvözetbe burkolt okostelefonban.

Hirdetés

A Synaptics jóvoltából hamarosan az androidos mobilokban is elkezdhet terjedni a nyomás erősségét meghatározni képes érintőkijelző, az új Apple telefonokban használt Force Touch alternatívájáról van szó. A Huawei után most a ZTE is előállt egy nyomásérzékeny kijelzővel szerelt robotos készülékkel, bár az nem világos, hogy a fentebb említett vállalat ClearForce technológiája dolgozik-e benne.

Hirdetés


A ZTE Axon mini érintőkijelzője nem csak a nyomásérzékenysége miatt érdekes, ugyanis az 5,2 hüvelykes és 1920×1080 pixeles Super AMOLED panel lapos helyett enyhén domború. A különleges kijelző mellett a telefon másik nagy eladási pontját a fém háza adja, állítólag ezt az alumínium-titán ötvözetet használják a Boeing 787 külső borításaként is. A praktikusabb érdekességeket keresők számára ujjlenyomat-olvasóval szolgált a vállalat.


További fontosabb specifikációk: nyolcmagos processzorú Qualcomm Snapdragon 616 lapkakészlet, 3 GB RAM, 32 GB bővíthető háttértár, 8 / 13 megapixeles kamerák (a hátlapi fázis alapú autofókusszal rendelkezik), 2800 milliamperes akku. Egyelőre nem világos, hogy az Android melyik verziója fut a mobilon.


Kínában már kapható a ZTE Axon mini, Európába az elkövetkező hónapokban fog megérkezni, méghozzá bruttó 329 eurós kezdőáron.


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.