Hirdetés

Okos karórán is fut az Angry Birds



|

Apró kijelzőjétől eltekintve teljes értékű androidos megoldás a MOTOACTV.

Hirdetés

A Motorola még október közepén mutatta be a MOTOACTV névre hallgató eszközét, az elsősorban sportolóknak szánt, csuklón viselhető androidos készülék az idő mutatásán felül képes naplózni például a szívverést, használható zenelejátszóként, rendelkezik Bluetooth és Wi-Fi vezérlőkkel, továbbá a beépített GPS moduljának hála a felhasználó ismeretlen helyeken való kocogás során sem térhet le véletlenül az előre kijelölt útvonaláról.

 

 


Nemrégiben a Youtube „cwdotme" nicknevű felhasználójának sikerült alaposan megbütykölnie az eszközt, hiszen a sikeres rootolása után feltelepített rá egy teljes értékű Androidot - a háttérképből ítélve Honeycombról van szó, sajnos az 1,6 colos és 176×220 pixeles érintőkijelző miatt nem sok látszik a szoftverből.


Ettől függetlenül meglepő módon tulajdonképpen internetezni, vagy éppen akár Angry Birds-özni is lehet az apró kütyüvel, bár nyilván a „felhasználói élmény" inkább abból adódik, hogy mindez egyáltalán megoldható egy karóra méretű megoldáson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.