Hirdetés

Okosórán is játszhatunk a Nintendo klasszikusaival



|

Nincs is jobb szórakozás, mint Android Wear eszközön Legend of Zeldát játszani.

Hirdetés

Bár még messze nem nevezhető sikertörténetnek a viselhető eszközök életútja, egyes elemzések nagy jövőt jósolnak a technológiának. Az Android Wear egyelőre ugyan csak másodhegedűs a piacon, a felhasználók számára azért több előnyös vonása is van az Apple megoldásához képest. Ezek egyike, hogy számtalan meglepő játékot és programot lehet rajta futtatni némi trükközéssel.

Hirdetés

Láthattunk már korábban Samsung Gear Live-on futó Windows 95-öt, de a Half Life is "játszható" okosórákon. Valaki pedig ezúttal azt oldotta meg, hogy egy Nintendo 64 emulátort tudjon használni LG G Watch eszközén. Az alábbi videóban például két nagy klasszikus, a Super Mario 64 és a Legend of Zelda: Ocarina of Time működését mutatja be.

Ahogy korábban, a játékok most sem élvezhetők teljes pompájukban. Menet közben gyakoriak a belassulások és a képernyők közötti váltások sem nevezhetők zökkenőmentesnek. Az irányításhoz szükséges gombok pedig kitakarják a kijelző jelentős részét, az érdemet persze ettől még nem vitathatjuk el. Hamarosan talán azt is megoldja valaki, hogy a klasszikus játékok Android Wear eszközökön ne csak nosztalgiafaktort jelentsenek, hanem valóban élvezhetőek legyenek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.