Hirdetés

Okostelefon VB: bemutatkozik az A csoport



|

A legjobb ár-érték aránnyal rendelkező mobilok csapnak össze a VB első csoportjában.

Hirdetés

Szeretjük a csúcskészülékeket, hiszen ezek azok a termékek, amelyeknél a gyártók mérnökei apait-anyait beleadnak, amelyeket büszkén mutogatnak tulajdonosaik, és amelyeknek megoldásait mindenki csodálva nézi. Egy baj van csak velük, drágák, ami végső soron jogos, ám a vásárlóknak csak egy kisebb része engedheti meg magának a beszerzésüket, egy XXXL-es szolgáltói csomagot pedig nem biztos, hogy érdemes bevállalni értük.

Hirdetés

A hero készülékek a szív választásai, míg a jó ár-érték arányú telefonok képviselik az ész döntését, a racionális választást. Ezen megfontolás miatt az A csoport tagjai akár a végső győzelemre is esélyesek lehetnek, amelyeknek elsőként egymással kell megküzdeniük, hogy a HTC Desire 500, a Huawei Ascend Y300, a - csoport egyetlen csempése - Nokia Lumia 625 és a Sony Xperia SP egymás között meccselje le azt, hogy közülük melyik kettő esélyes a végső győzelemre. Te melyiket választanád? Az igényesen összeszerelt és Sense felülettel hódító HTC Desire 500-at, a már 30 ezer forintért is kártyafüggetlenül beszerezhető remek Huawei Ascend Y300-at, az egyik legkisebb, ám legjobb ár-érték arányú Windows Phone mobilt, a Nokia Lumia 625-öt, vagy az erős hardverrel, mégis kedvező árcédulával rendelkező Sony Xperia SP-t?

 

 

Gyere és ad le szavazatod az Okostelefon-világbajnokság oldalán, a voksodért cserébe pedig értékes nyereményekkel gazdagodhatsz, például egy házimozi projektort is haza vihetsz!

A játékban való részvétel regisztrációhoz kötött. Minden regisztrált felhasználó garantáltan kap egy 500 forintos Foodpanda kupont (amit 1500 forint feletti bankkártyás fizetésnél válthatsz be). S mivel a bajnokoknak is szükségük van védelemre, a szavazók között az Okostelefon-világbajnokság során 30 darab egyéves ESET Mobile Security mobilvédelmi szoftverlicencet sorsolnak ki, valamint minden résztvevőnk esélyes arra, hogy a játék végén hazavigye a Benq W1070 Full HD-s házimozi projektorát a számos egyéb meglepetés ajándék mellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.