Hirdetés

Okostelefon VB: Szavazz az E csoportra!



|

Javában folynak a Mobil VB mérkőzései, ezúttal az E csoport kiskirályait mutatjuk be.

Hirdetés

Most a PC World okostelefon-világbajnokságának új kategóriáját, az E csoportot vesszük szemügyre. Az itt versenyző okostelefonok lényegében egytől-egyig csúcstelefonok, a tróntól csak egy hajszál választja el őket. Lényegében ha a H csoport készülékei véletlenül kiesnének a piacról, akkor ebből a kategóriából lehetne is pótolni őket. Szépek, okosak, majdnem tökéletesek, ezért különösen nehéz választani közülük. Te melyik készüléket juttatnád tovább?

Hirdetés


Lássuk az E csoport versenyzőit:

BlackBerry Z10

A Z10-es elsősorban az üzleti felhasználókat célozza meg, a kanadai gyártó prémium terméke összetéveszthetetlen a többi konkurens modellel. Egyedi BB10 szoftver, 8 megapixeles kamera, 720p kijelző és vékony kialakítás, főként ezek jellemzik a BlackBerry Z10-est, ami egyedül hardveresen marad csak le a csúcskategóriától.


Huawei Ascend P7

Az Ascend P6-os óriási siker volt, most a kínai gyártó megkísérli az előd eladásait is túlszárnyalni. A P7-esnek erre minden esélye meg is van, minőségi kialakítást, ellenálló Gorilla Glass 3 védelmet és letisztult formatervet kapott. Az sem utolsó, hogy ezért nem kell több százezret fizetni. A 13 megapixeles kamera, a Full HD kijelző és a sok-sok extra miatt képes nagyágyúkkal is versenyre kelni.


LG Nexus 5

Android vegytisztán. A Nexus 5 nem egy lemásolt, toldozott-foldozott készülék, egyszerű és szerethető a stílusa. Az LG modelljének erőssége a benne dolgozó KitKat operációs rendszer, ami gyorsan és megbízhatóan teszi a dolgát, nem gondolkozik sokat. Emellett a Nexus 5 hardveresen is rendben van, így komolyan feladja a leckét a többi androidos készülék számára.

Sony Xperia Z1

A Sony mérnökeinek sok álmatlan, munkával teli éjszakájuk van a Z1-ben és ez érezhető a végeredményen is. Az Xperia Z1 elegáns, kifinomult, hölgyeknek és uraknak is jó választás. A kijelzője nagyon szép, felbontása Full HD. A telefon erőssége a multimédia, 20 megapixeles kamerájával jó minőségű képeket és videókat készíthetünk.

Válasz ki egy telefont az E csoport négy indulója közül és szavazz itt!

 

A játékban való részvétel regisztrációhoz kötött. Minden regisztrált felhasználót garantáltan megajándékozunk egy 500 forintos Foodpanda kuponnal (amit 1500 forint feletti bankkártyás fizetésnél válthatsz be). S mivel a bajnokoknak is szükségük van védelemre, a szavazók között az Okostelefon-világbajnokság során 30 darab egyéves ESET Mobile Security mobilvédelmi szoftverlicencet sorsolunk ki, valamint minden résztvevőnk esélyes arra, hogy a játék végén hazavigye a Benq W1070 Full HD-s házimozi projektorát a számos egyéb meglepetés ajándék mellett. További információért kattints az oldal tetején található “Nyeremények” hivatkozásra!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.