Hirdetés

Okostelefon VB: Szavazz és nyerj Benq W1070 projektort!



|

Ha szerencséd van, a VB után már egy Full HD-ben nézheted a meccseket.

Hirdetés

Megérkezett a szerkesztőségbe június 12-én, a brazíliai labdarúgó-világbajnokság nyitónapján indult játékunk főnyereménye. Az első Okostelefon VB szavazói között egy Benq W1070 projektort sorsolunk ki.

Hirdetés

Ha szeretnéd Te hazavinni ezt az értékes nyereményt, nem kell mást tenned, mint regisztrálni a http://mobilvb.web4.hu/ oldalon, és leadni a szavazatodat a kedvenc okostelefonodra. Ha a sorsoláson Neked kedvez a szerencse, a tiéd lehet a Benq akár 235 hüvelykes képátlójú képek kivetítésére is alkalmas, Full HD-s megjelenítője.

Megéri szavazni, hiszen a DarkChip 3 DLP chippel és 144 Hz-es 3D-megjelenítővel felszerelt, BrilliantColor technológiára épülő Benq W1070 ma az egyik legjobb belépőkategóriás Full HD 3D projektor a piacon, amelyet a Blu-ray-, a DVD- vagy a médialejátszód mellett akár a konzolodhoz is csatlakoztathatsz.

További nyeremények is várnak. Minden szavazót megajándékozunk egy 500 forint értékű FoodPanda kuponnal, és a regisztráltak között 30 darab ESET Mobile Security mobilvédelmi szoftverlicencet valamint 3 darab negyedéves PC World, Gamestar és Computerworld előfizetést is kisorsolunk. A nyereményekről további információkat az Okostelefon VB oldalának Nyeremények menüpontja alatt találsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.