Hirdetés

Okosvágódeszka lenne a következő őrület?



|

Vége a nyugodt konyhának, ha a design koncepciót valaki megvalósítja.

Hirdetés

Ha esetleg még nem lenne elég az okostévé, az okostelefon és az okostojás, akkor íme, itt az okosvágódeszka, mely ötlet, sőt, design koncepció szintjén is létezik már. Ahogy elnézzük nem lesz olcsó.

 

 

A konyhai munkalap segítene a főzés és előkészítés mozzanatainak lebonyolításában is, tolná a recepteket és szakácskönyv sem kellene már. No és elsősegély appot is fejleszthetnének hozzá (hogyan kötözzünk sebet, varrjunk vissza ujjat, kezeljünk forrázásos sérülést, stb.), ehhez persze kellene, hogy legyen a remélhetően karcmentes üveglap mögött ez-az. Hogy kell-e ez nekünk, azt az Electrose cikke alapján mindenki döntse el maga, az biztos, hogy szeretnénk olyan konyhát, ahonnan már csak egy ilyen kütyü hiányzik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.