Hirdetés

Október 28-án startol a Galaxy Note 7



|

Európában hamarosan megjelenik a Galaxy Note 7, de közben az új, biztonságos modellek sem teljesen problémamentesek.

Hirdetés

Európában eddig nem jelent meg hivatalosan a Samsung Galaxy Note 7, ugyanis az előrendelést követően, még a megjelenés előtt elkezdődött a visszahívási akció. 

Hirdetés

A jelek szerint azonban október 28-ra egész Európában elérhetővé válik a Samsung csúcskészüléke. A gyártó szerint a dátum nincs kőbe vésve, az elsődleges ugyanis továbbra is az, hogy kicseréljék a már leszállított előrendeléseket. 

A Samsung szerint a Galaxy Note 7-et visszaküldő felhasználók 90 százaléka tart ki az eszköz mellett, tehát az emberek döntő többsége a biztonságos, felújított modellt kérte. Amerikában eddig a készülékek 60 százalékát cserélték ki. A hibás eszközök kötelező szoftverfrissítése értesítésben jelzi a csereprogramot, valamint 60 százalékra korlátozza a maximális töltöttséget. 

Sajnos az új, javított modellekkel sem zökkenőmentes az élet. Dél-Koreában többen túlmelegedésekre és gyors merülésre panaszkodtak. A Samsung szerint elszigetelt esetekről van szó, és nem az akkumulátor áll a történtek hátterében. Kínában viszont valaki azt állítja, hogy leégett az új, biztonságosnak mondott Galaxy Note 7-e. Egyelőre nem derült ki, hogy pontosan mi történhetett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.