Hirdetés

Október 4-én jöhetnek a Google Pixel mobilok



|

A telefonok mellett 4K-s Chromecast és VR-headset is hivatalossá válhat.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt elérhetővé vált az Android 7.0 első stabil változata, a Google saját telefonok bejelentése nélkül indította útjára a legújabb mobilos rendszerét. Friss pletykák szerint nem kell már sokat várni a Project Arát elkaszált cég következő hardveres bejelentéseire, 2016. október 4-én több vadiúj termékkel is előrukkolhat a Google.


Hirdetés


A legfontosabb ezek közül a két HTC által tervezett okostelefon lesz, ezeket a vállalat elvileg Pixel és Pixel XL nevekre keresztelte, azaz a kiadásukkal véget ér a Nexus-éra. Ezen túlmenően az informátorok szerint bemutatkozik majd egy 4K (Ultra HD) kimenetet biztosító Chromecast adapter, plusz a Google Home végleges változatának bejelentését is pletykálják. Az utóbbi az Amazon Echo riválisa lehet, azaz egy Google-féle hangasszisztenst kínáló okoshangfalról van szó.



Végül lehullhat a lepel egy új VR-headsetről is, bár őszintén meglepődnénk, ha teljesen saját fejlesztésű eszközről lenne szó. Egyelőre semmit sem lehet tudni a talán Daydream View névre hallgató kütyüről.


(Forrás: 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.