Hirdetés

Október 4-én jönnek a drága Google Pixel okostelefonok



|

Képek is vannak már a Google új készülékeiről, amelyek a vártnál is magasabb árral mutatkozhatnak be.

Hirdetés

Pletyka már volt egy október 4-i dátumról, azonban immáron hivatalos: a Google új okostelefonjai október 4-én, San Franciscóban mutatkoznak be egy külön esemény keretében. 

Hirdetés

A szokásosnál nagyobb hírverést csinál a Google, amely ezúttal fő-műsoridőben, a tévében is reklámozta a dátumot. 

A Google már egy külön madeby.google.com weboldalt is összeállított, amelyen keresztül azonnal értesíti majd az érdeklődőket. A hírek alapján a Google idei készülékeit az HTC gyártja. 

Az idei modellek már a Pixel és a Pixel XL nevekkel érkeznek - a váltás utal rá, hogy a Google jóval nagyobb irányítást gyakorol a tervezésre. 

A Pixel és a Pixel XL 5 és 5,5 hüvelykes kijelzőket kapnak, alattuk Qualcomm Snapdragon 821-es processzorral, 4 GB RAM-mal, hátsó ujjlenyomat-olvasóval, még jobb kamerával és Android 7.1-gyel. 

Sajnos a vételáruk minden eddiginél magasabb lesz, a szivárgások alapján a kisebb alapmodell kerül majd 649 dollárba

A jó hír, hogy vannak kiszivárgott képek is. 

Illetve a Nest holland reklámfilmje is megvillantotta a még be nem mutatott egyik modellt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.