Hirdetés

Október 6-án jöhetnek az új Lumia mobilok



|

Valószínűleg a Surface Pro 4 táblagépet is bejelenti a Microsoft.

Hirdetés

Úgy tűnik csak sikerül még idén piacra dobni néhány felső kategóriás Lumia mobilt. A Microsoft ma délután kiküldött sajtómeghívója alapján a vállalat 2015. október 6-án "izgalmas híreket kíván megosztani" a Windows 10-es eszközök kapcsán.

Hirdetés


A New Yorkban megrendezésre kerülő sajtóesemény invitációjában ennél több konkrétum nem olvasható, azonban az elmúlt hetek hírei alapján a Lumia 950 és Lumia 950 XL okostelefonok, egy új Band okoskarkötő, továbbá a Surface Pro 4 táblagépek bemutatására lehet számítani.


A korábbi pletykák alapján a Lumia mobilok 2560×1440 pixeles érintőkijelzőt, 3 GB memóriát, 32 GB háttértárat, 5 / 20 megapixeles kamerákat, továbbá USB-C portot kaptak. A Lumia 950 várhatóan 3000 milliamperes akkuval és Qualcomm Snapdragon 808 lapkakészlettel rendelkezik, míg az XL testvérében 3300 milliamperes telep és Snapdragon 810 teljesíthet szolgálatot.


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.