Hirdetés

Októberben házasodik a Galaxy S4 és a Galaxy Gear



|

Az Android 4.3 is ebben a hónapban jön a Samsung Galaxy S4-re.

Hirdetés

A Samsung jelenlegi zászlóshajója, a Galaxy S4, hivatalos támogatást októberben kap a Galaxy Gear okosórához, illetve ugyanekkor érkezik meg az Android 4.3 is az okostelefonra. Az idei IFA-n az is kiderült, hogy a Galaxy S3 is ugyanabban az időpontban lesz frissíthető az Android 4.3-ra. 

Hirdetés

Mivel várhatóan nem sokkal később már a 4.4-es Android, a KitKat is elérhető lesz, ezért a megjelenési dátum azt sejteti, hogy némi időbe beletelik majd, amíg a Samsung legjobb telefonjaira eljut a KitKat. Amint a 4.3 rákerül a Samsungokra, onnantól mindenesetre a Galaxy Geart maradéktalanul lesznek képesek kezelni. 

A Galaxy Gear így a Galaxy S4 második kijelzője lehet, amibe egy 800 MHz-es procrsszort, 512 MB RAM-ot, 4 GB tárhelyet, egy 1,63 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt, és egy 1,9 megapixeles kamerát rejtették, hangszóróval és dupla mikrofonnal. A hat színben, szeptember 25-én érkező Galaxy Gearhez a kezdéskor 70 app lesz elérhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.