Hirdetés

Olcsó, 3G-s mobillal újít a Samsung



|

Érintőképernyővel is felszerelték az S3370-et.

Hirdetés

Az olcsó, érintőképernyős mobilok piacát a két koreai gyártó uralja: a Samsung és az LG már meglehetősen régóta aktívan próbálja kiaknázni az újdonság erejét, nem kevés sikerrel. Az árazás miatt ezen készülékek tudásban meg sem közelítik az okostelefonokat, de talán erre nincs is szükség.

Samsung S3370
Samsung S3370

Azonban szép lassan mindkét gyártó kénytelen egyre funkciódúsabbá tenni kínálatának ezen szegmensét, hiszen új funkciók nélkül nem lennének képesek meggyőzni a vásárlókat. Így a most piacra kerülő új eszközök szinte mindegyikében várható 3G/HSDPA-támogatás is – amely amúgy is egyre fontosabb az elsődleges célközönség igényei miatt.

Samsung S3370
Samsung S3370

Ilyen készülék lesz a Samsung S3370 is: mint az első képen látható, ebben a GPRS mellett már 3G is van, azonban operációs rendszer nincs említve, így vélhetően a saját TouchWiz-kezelőfelületük alatt semmi megemlítendő sem bújik meg. Egyéb specifikációk: 2,6 colos érintőkijelző - valószínűleg 240×320 pixeles felbontással -, 1,3 megapixeles kamera, Bluetooth 2.1, USB-port, FM-rádió. A pletykák szerint Európában az elkövetkező hónapokban kerül bevezetésre, adók és egyéb költségek nélkül 100 euró (durván 27 ezer forint) körüli áron.

Samsung S3370
Samsung S3370

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.