Hirdetés

Olcsó alapmobillal újít az LG



|

Természetesen zenehallgatásra azért alkalmas az A160.

Hirdetés

Ritkán szoktunk 100 dollár alatti új mobiltelefonokról beszámolni, ám ennek rendkívül egyszerű oka van: elvétve mutatnak be újat. Mindez nem meglepő, hiszen az utóbbi olyan három évben ebben a kategóriában nem voltak képesek fejleszteni a gyártók, a potenciálisan felhasználható hardverek körét rendkívül szűkre szabja a megcélzott árszegmens.

 

LG A160
LG A160

 


Ettől függetlenül persze ezen készülékek fogynak a legjobban, csak a gyártóknak egyszerűbb egy régebbi modelljüket továbbra is életben tartaniuk, mint bemutatni egy újat. Az LG szerencsére most a tisztesség kedvéért előállt Oroszországban az A160 jelzésű mobiljával, amely kártyafüggetlenül 2490 rubelbe (durván 17 ezer forintba) kerül. Sajnos az egyéb országokban való esetleges elérhetőségéről még nem érkezett hivatalos információ, de nem lepődnénk meg, ha rövidesen hazánkba is megérkezne.

 


LG A160 specifikáció

- GSM/GPRS (900/1800 MHz)
- Bluetooth 2.0
- 2 colos, 176×144 pixeles kijelző
- 0,3 megapixeles hátlapi kamera
- FM-rádió, USB-csatlakozó
- 1 MB belső memória, bővítés max. 2 GB-os microSD-vel
- Támogatott hangformátumok: MP3, AAC, AAC+
- Akku: 950 mAh, akár 8 óra beszélgetési idő
- Tömeg: 81 gramm
- Méret: 110 × 47,5 × 14,1 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.