Hirdetés

Olcsó alaptelefonnal újít a Samsung



|

Szabványos hangkimenet is került a kagylós kialakítású készülékbe.

Hirdetés

A nagyobbik koreai gyártó Oroszországban a karácsonyi hajrára előrukkolt az E2530 jelzésű kagylómobiljával, amely remek választás lehet az egyszerű telefonokat preferálók számára - ráadásul a visszafogott tudásának köszönhetően az ára is kedvező, kártyafüggetlenül átszámítva 27 ezer forintot kérnek majd érte. Az esetleges hazai forgalmazásáról egyelőre nem kaptunk tájékoztatást, de nem lenne meglepő, ha hamarosan a magyar boltok polcain is feltűnne.

 

Samsung E2530
Samsung E2530

 


Két kijelző került a telefonba: a 2 colos elsődleges megjelenítő 128×160 pixeles, míg a flip külső felén lévő 96×96 képpontos - utóbbi nem látható a fenti képen, hiszen inaktív állapotban esztétikusan „beleolvad" az előlapba. A felette látható fixfókuszos kamera 1,3 megapixel felbontású, vélhetően felejthető képeket készít.


Az E2530 kommunikációs képességei visszafogottak, alapvetően négysávos GSM/GPRS/EDGE-hálózaton működik, ezen felül csak Bluetooth 2.1 került bele. A beépített háttértár kapacitása feltehetően pár megabájtra rúg, azonban bővíteni akár 8 GB-os microSD-vel is lehet, ráadásul utóbbira akár az FM-rádió adását is rögzítheti a tulaj.


Remek hír, hogy a 800 milliamperes akkuval együtt 86 grammot nyomó, és 94 × 47 × 17 mm méretű mobilba szabványos hangkimenet is került, így az eredeti fülhallgató tönkremenetele esetén könnyedén lehet azt pótolni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.