Hirdetés

Olcsó androidos tablet a Creative-tól



|

Elvileg zenelejátszáskor is remekel a 7 colos eszköz.

Hirdetés

A főleg hangkártyáiról ismert Creative az Egyesült Államokban piacra dobta a ZiiO névre hallgató táblagépének 7 colos verzióját. Az Android 2.1-et futtató készülék 8 gigabájtos háttértárral szerelt változata csupán 249 dollárba, átszámítva olyan 52 ezer forintba kerül.

 

Creative ZiiO
Creative ZiiO

 


Ettől függetlenül csak minimális kompromisszumokat kötöttek: a tablet kijelzője rezisztív, 480×800 pixel felbontású. Felette egy 0,3 megapixeles webkamera kapott helyet, videochatelés során az adatfolyamot Wi-Fi 802.11b/g segítségével képes továbbítani, és persze Bluetooth 2.1 is került a kütyübe.


A ZiiO lelkét egy ZiiLABS ZMS-08 processzor adja, amely 1 gigahertzen ketyeg, ráadásul akár HD720p-s jelet is képes külső kijelzőre küldeni - bár a Creative munkatársai nem említették, hogy lenne az eszközön HDMI-kimenet, csak egy szabványos hangaljzatról, és egy mini USB-ről számoltak be.


Azt viszont kiemelték, hogy zenehallgatás során a felhasználónak lehetősége van bekapcsolni az X-Fi Crystalizer és Expand funkciókat, amelyeknek hála új életre kelhetnek az esetenként nem túl jó minőségű MP3 formátumú dalok. Nem tudni, hogy a 207,4 × 133 × 13,7 mm méretű, és 400 gramm tömegű eszköz mikor és hol kerülhet kereskedelmi forgalomba a Vén Kontinensen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.