Hirdetés

Olcsó csúcsmobil az Alcatel jóvoltából



|

Nyolcmagos processzort és Bluetooth-os karperecet kapnak a fogyasztók.

Hirdetés

Az Alcatelt birtokló kínai TCL saját márkaneve alatt meglehetősen jónak tűnő okostelefonnal rukkolt elő hazájában, ugyanis az Idol X+ névre keresztelt készüléke csúcs hardvere ellenére január közepén csupán 1999 jüanért, avagy nagyjából 71 ezer forintért kerül piacra. Egyelőre nem tudni, hogy Alcatel név alatt megérkezik-e a Vén Kontinensre a modell.

Hirdetés


Sajnos az eszköz pontos specifikációi nem ismertek, azonban a lényeget közölte a TCL: 5 colos és 1920×1080 pixeles IPS érintőkijelző, 13 megapixeles hátlapi kamera, nyolcmagos és 2 gigahertzes processzorú MediaTek MT6592 lapkakészlet, 2 GB RAM, 2500 milliamperes akku, 7,9 mm-es vastagság, Android 4.2.


A fenti árban ezen felül már benne van egy Bluetooth 4.0 segítségével a telefonhoz párosítható karperec is: a „Boom Band” névre hallgató kütyü elsősorban mozgás- és alváskövetőként funkcionál, plusz képes riasztani a telefon hatósugarán kívülre kerüléséről, ezzel minimalizálva az elvesztésének esélyét.


(Forrás: IntoMobile)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.