Hirdetés

Olcsó csúszkamobillal állt elő a Samsung



|

Rádiót is lehet hallgatni a belépőkategóriás készülékkel.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a nagyobbik koreai mobilgyártó már sajtóközleményt sem ad ki a legolcsóbb új telefonjairól, noha nyilvánvalóan még mindig ezeknek a készülékeknek van a legnagyobb vásárlótáboruk. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy a most hivatalossá vált E2330 gyakorlatilag semmi újítást sem tartalmaz az előző modellekhez képest, a specifikációi alapján még a kategóriájában is olyan 2007-es színvonalat képvisel - bár szinte lehetetlen fejleszteni ebben a szegmensben az eladási ár alacsonyan tartása miatt.

 

Samsung E2330
Samsung E2330

 


A csúszkás kialakítású készülékbe 2 colos TFT-panel került, a 128×160 pixeles kijelző 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A hátlapi kamerája 0,3 megapixel felbontású fotókat készít, videórögzítés esetén vélhetően 128×96 képpont a maximum.

 

Szerencsére a gigantikus, 4 megabájt kapacitású belső háttértára akár 8 GB-os microSD-vel is bővíthető, amelyen jó pár órányi MP3 formátumú zene elfér, ráadásul az FM-rádió adását is lehet rögzíteni rá. A szabványos hangkimenettel, Bluetooth 2.1-el, és Java-támogatással is felvértezett Samsung E2330-ba 800 milliamperes akku került, a 87,5 grammot nyomó eszköz 98 × 47,5 x 14,9 mm helyet foglal a zsebben.


A hazai megjelenése valószínű - legalábbis Németországba és Romániába napokon belül megérkezhet -, az ára kártyafüggetlenül vélhetően 100 dollár (20 ezer forint) alatt lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.