Hirdetés

Olcsó és bivalyerős a LeEco Le Pro 3



|

299 dollárért Snapdragon 821-es processzor, 6GB RAM és 4070 mAh-s akkumulátor jár.

Hirdetés

Sok pletyka után hivatalosan is bemutatkozott a LeEco Le Pro 3, amely a zászlóshajók versenyében Qualcomm Snapdragon 821-es processzort és nagy, 4070 mAh-s akkumulátort kínál (QuickCharge 3.0 gyorstöltéssel), olcsón. 

Hirdetés

A Le Pro 3 alapverziója Kínában 4 GB RAM-ot és 32 GB tárhelyet kap 270 dollárnak megfelelő összegért, de 299 dollárért már 6 GB RAM és 64 GB tárhely jár. Vannak speciális kiadások is plusz videós szolgáltatással, például 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel, 450 dollárért. 

Érdekesség, hogy a Le Pro 3 is megszabadult a jackcsatlakozótól, a LeEco a saját CDLA technológiáját alkalmazza a digitális kimenethez. A Le Pro 3 a sztereó hangszórók mellett USB-C-n keresztül tud hangot szolgáltatni, természetesen USB-C-s fülhallgató jár hozzá. 

Az 5,5 hüvelykes, full HD-s kijelző alatt 16 megapixeles kamera található, az előlapon 8 megapixeles. 

A 7,5 milliméter vastag készülék Android Marshmallow-t futtat, a gyártó eUI 5.8 kezelőfelületével. Egyelőre valószínűleg csak Kínában lesz kapható, de a LeEco egy ideje már Amerikában is dolgozik azon, hogy meghódítsa a piacot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.