Hirdetés

Olcsó és Windows Phone 8-as lesz a Huawei Ascend W2



|

Az árérzékeny vásárlókat célozza a Nokia Lumia 520 ellenfele.

Hirdetés

Bár a Windows Phone-ról általában csak a Nokia neve jut az eszünkbe, a leendő Microsoft-vállalat mellett azért néha egy-két másik cég is dobbant egyet a platformon. Ezúttal a Huawei próbálkozik megragadni a felhasználók figyelmét, méghozzá a Nokia Lumia 520 ellenfelével, az árérzékeny vásárlóknak szánt Ascend W2-vel. 

Hirdetés

A készülék egy 480 x 800-as felbontásra képes, 4,3 hüvelykes IPS kijelzőt kapott, ami érzékenyebb a szokásosnál, és még kesztyűvel is működik. A 134 x 67 x 9,9 milliméteres okostelefon 160 grammot nyom, és fekete mellett kékben, pirosban és sárgában is lesz. Belülre a Snapdragon MSM8230-as lapkakészlete került, a kétmagos Krait CPU-t pedig egy Adreno 305-ös GPU és 512 MB RAM egészítik ki. 

A beépített memória mennyisége 8 gigabájt, ezt bővíteni sajnos nem lehet. Az 5 megapixeles kamera mellett van még n-es Wi-Fi is, az akku pedig 1700 mAh-s. Sajnos a vételárat még homály fedi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.