Hirdetés

Olcsó lenne az ASUS Zenfone 3 Go



|

Barcelonában, az MWC-n debütálhat az ASUS olcsó Zenfone-ja.

Hirdetés

Olasz értesülések szerint az ASUS a 2017-es MWC-n egy olcsó okostelefont mutat be. Egészen pontosan ez a Zenfone 3 Go lesz. 

Hirdetés

A készülék a Zenfone 2 széria népszerű modelljének a folytatása lesz. Állítólag 5 hüvelykes, 720p-s kijelző kerül bele, ami alatt a Qualcomm Snapdragon 410-es processzora dolgozhat, 2 GB RAM mellett. 

Egy 13 és egy 5 megapixeles kamera jut az eszközre, amely a kiszivárgott kép alapján hagyományosnak mondható fém házzal jön. 

Figyelembe véve azonban, hogy a készülék indulóára 160 dollár lehet, remek ár-érték aránnyal támadhat a Zenfone 3 Go. Remélhetőleg ez az összeg globálisan is érvényes lehet, nem csak Ázsiában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.