Hirdetés

Olcsó okostelefonok az Alcateltől



|

A One Touch Pop széria az árérzékeny vevők kegyeit keresi.

Hirdetés

Az Alcatel mostanában elég sok új okostelefont bemutatott, és ezek között természetesen olyanok is vannak, amelyek az árérzékeny vevőket célozzák meg. Az idei IFA kiállításon többek között ott volt a gyártó új One Touch Pop sorozata is: a Pop C1, a Pop C3, a Pop C5 és a Pop C7. 

Hirdetés

Az elsősorban a fejlődő piacokat megcélzó széria első két modelljét már októberben megvehetjük majd, a másik kettőre novemberig és az év végéig várni kell. A készülékek ára sajnos ismeretlen maradt, de azt azért tudni, hogy mindegyiken Android 4.2 fut majd. 

A leggyengébb változat a Pop C1 lesz, a maga kétmagos, 1 GHz-es CPU-jával és a 3,5 hüvelykes, HVGA-s érintőkijelzőjével. A Pop C3 már 4 hüvelykes WVGA képernyőt kap, ami alatt egy 1,3 GHz-es kétmagos processzor és egy 3,2 megapixeles kamera lapulnak. A C5-nél a kijelző 4,5 hüvelykesre, a kamera 5 megapixelesre nőtt, míg a C7 már 5 hüvelykes képernyőt és négymagos CPU-t kínál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.