Hirdetés

Olcsó QWERTY-s mobillal támad a Samsung



|

Érintőkijelző is került a Chat-széria legújabb tagjába.

Hirdetés

A koreai gyártó jó szokásához híven idén sem fogja hanyagolni a vékonyabb pénztárcájú, ám mégis divatos mobilra vágyókat, hiszen tegnap bejelentették a Star második verzióját, most pedig nem hivatalosan bemutatkozott a Chat 350 (C3500) is.

Samsung Chat 350 (C3500)
Samsung Chat 350 (C3500)

A nyilvánvalóan elsősorban fiataloknak szánt telefon sajnos nem nagy durranás: a 2,4 colos rezisztív érintőkijelzője 240×320 pixel felbontású, ráadásul egy QWERTY-billentyűzet is került a mobilba. Tulajdonképpen utóbbinak van némi értelme, hiszen SMS-ek gépelésénél komoly előnyt jelenthet a klaviatúra, ám mobilnetes képességek nélkül az érintőképernyőnek nem sok értelme van.

 

Samsung Chat 350 (C3500)
Samsung Chat 350 (C3500)

 


Utóbbi mondatból sejthető, hogy a Chat 350 kizárólag négysávos GSM/GPRS/EDGE-hálózaton működik, ezen felül csak Bluetooth 2.1 segítségével képes vezeték nélkül kommunikálni, sajnos a 3G/Wi-Fi duó konkrétan hiányzik a mobilból.


Egyéb specifikációk: 2 megapixeles hátlapi kamera, FM-rádió, microUSB-kapu, microSD-foglalat, 100 × 52 × 16 milliméteres ház. A készüléket vélhetően a Mobile World Congress-en jelenti majd be a Samsung, az áráról és elérhetőségéről még nem kaptunk információkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.