Hirdetés

Olcsó Samsung mobilok a láthatáron



|

Az Android bűvöletében élő gyártó szerencsére nem feledkezett meg az abszolút belépő kategóriáról sem.

Hirdetés

A GSMArena egyik informátora szerint a Samsung záros időn belül két rendkívül kedvező árú mobillal fog előrukkolni: az olcsóbbik modellnek a kagylós kialakítású C3520 ígérkezik, ám az érintőkijelzős Champ 2 (C3330) sem lesz megfizethetetlen.

 

Samsung C3520
Samsung C3520

 


Rendkívül érdekes, hogy az eltérő formatervük ellenére mindkét eszközbe 2,4 col átlójú, 240×320 képpont felbontású megjelenítő került, a Champ 2 kijelzője nem meglepő módon rezisztív. A kagylós C3520-ban 1,3 megapixeles hátlapi kamera kapott helyet, az elhanyagolható kapacitású háttértára pedig testvérével megegyező módon microSD-vel bővíthető.

 

Samsung Champ 2 (C3330)
Samsung Champ 2 (C3330)

 


A Champ 2 társához hasonlóan kizárólag négysávos GSM/GPRS/EDGE hálózatokon, és természetesen Bluetooth segítségével képes vezeték nélkül kommunikálni, ám a hátlapi szenzora elvileg 2 megapixeles. Mindkét készülék rendelkezik szabványos hangkimenettel, microUSB kapuval, és FM rádióval.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.