Hirdetés

Olcsó tablet gyerekeknek a Polaroidtól



|

Csupán 149 dollárba kerül az Android 4.2-es készülék.

Hirdetés

Az elsősorban fényképezőgépeiről, továbbá ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokról és kiegészítőkről ismert Polaroid frissítette az idén januárban bemutatott táblagépét, a „Kids Tablet 2” nevű termék 149 dolláros áron lesz hamarosan kapható az amerikai Toys 'R' Us játéküzletekben.

Hirdetés


Az átlagos olcsó tabletektől eltérően az Android 4.2-es eszköz két szempontból nevezhető gyermekekre szabottnak: egyrészt a külső borítása az átlagosnál jobban ellenáll a különféle fizikai behatásoknak, másrészt pedig a vállalat szerint olyan 100 dollár értékben tartalmaz előtelepített tartalmakat, konkrétan gyermekeknek szánt kép- és zeneszerkesztőkről, játékokról és könyvekről van szó.


A tablet ennyi pénzért hardveresen elfogadható: a 7 colos érintőkijelzője 1024×600 pixeles, rendelkezik ismeretlen felbontású elő- és hátlapi kamerákkal, a kétmagos processzora 1,6 gigahertzes, a microSD-vel bővíthető háttértára pedig 8 GB kapacitású.


(Forrás: The Droid Guy)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.