Hirdetés

Olcsó tablettel állt elő az AOC



|

A gyártó szerint 200 dollárba sem fog kerülni a Breeze.

Hirdetés

Az elsősorban monitorjairól ismert AOC hivatalosan is bejelentette a Breeze névre hallgató táblagépét, amely január végén elsőként az Egyesült Államokban kerül majd a boltok polcaira. A kínai vállalat közleménye szerint a végfelhasználói ára a 200 dollárt (durván 42 ezer forintot) sem fogja elérni, így meglehetősen nagy népszerűségre számíthat.

 

AOC Breeze
AOC Breeze

 


A Breeze-be egy 8 col átlójú, 800×600 pixel felbontású érintőkijelző került, a panel vélhetően rezisztív. Kommunikálni kizárólag Wi-Fi 802.11b/g segítségével képes, Bluetooth nem került a masinába, cserébe viszont felszerelték egy teljes méretű USB-kapuval.


A Google Android 2.1-et futtató tabletbe 4 GB szabadon felhasználható háttértárat építettek, amely microSD-kártyával tovább bővíthető. Az AOC állítása szerint a közel fél kilogramm tömegű eszköz egy töltéssel akár 12 órán keresztül képes zenét lejátszani, videózásra pedig egy huzamban akár 6 órán keresztül is használható. A Breeze élőben elsőként a CES-en lesz megtekinthető, az európai megjelenésének ideje még nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.