Hirdetés

Olcsó tablettel támad az Elonex



|

Csupán 99 fontba kerül az angol vállalat 7 colos kütyüje.

Hirdetés

Jelenleg a fogyasztói táblagépek robbanásszerű ütemben terjednek, azonban a neves gyártóktól származó, igazán minőségi modelleknek alaposán elkérik az árukat. Úgy tűnik, hogy lassan kibontakozóban van a második tablet-forradalom, amely végre elhozza az aránylag jól felszerelt, ám mégis olcsón megvásárolható modellek korát.

 

Elonex E760T
Elonex E760T

 


Az Archos után most egy újabb európai vállalat, méghozzá a brit illetőségű Elonex rukkolt elő ilyen kedvező árú megoldással, a kínálatuk belépőszintjét képviselő 760ET jelzésű gépükbe 7 col átlójú, 800×480 pixeles rezisztív érintőkijelző került, a panel felett pedig egy vélhetően 0,3 megapixeles webkamera foglal helyet.


Meglepő módon a csupán 99 fontba (31 ezer forintba) kerülő tabletbe 1 gigahertzes processzor került, ráadásul a HDMI-kimenetet sem spórolták le róla a tervezői. Egyéb specifikációk: Wi-Fi, 4 gigabájt háttértár, microSD-foglalat, sztereó hangszórópár, Google Android 2.2 OS, körülbelül 3,5 óra akkus üzemidő. Az Elonex 760ET-hez elvileg hamarosan érkezik majd egy frissítés, amely többek közt Flash-támogatással bővíti a funkcionalitását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.