Hirdetés

Megfizethető Walkman mobil érkezik Kínába



|

Újabb androidos zenefont dob piacra a Sony Ericsson.

Hirdetés

A svéd-japán gyártó pár napja jelentette be a W8 névre hallgató okostelefonját, amely a Walkman termékcsalád első Google Android operációs rendszert futtató készüléke. A mobil hazánkban nem lesz ilyen név alatt elérhető, ám aki mégis szeretne vásárolni egyet, az kérhet helyette egy XPERIA X8-at a szolgáltatójánál - csak a címke különbözik.

 

Sony Ericsson WT18i
Sony Ericsson WT18i


Nemrégiben a vegyesvállalat weboldalán feltűnt egy újabb Walkman telefon, ám a WT18i nagy valószínűséggel csak Kínában kerül majd piacra. A feltételezés nem légből kapott, hiszen az eszköz egyrészt oPhone 2.5 (módosított Android 2.2) operációs rendszert futtat, másrészt TD-SCDMA hálózaton működik.


Egyéb ismert specifikációk: 3,2 colos és 480×320 pixeles érintőkijelző, 806 megahertzes Marvell PXA 920 processzor, 150 MB háttértár, microSD-foglalat, 3 megapixeles hátlapi kamera, előlapi szenzor videotelefonáláshoz, Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11n, szabványos hangkimenet. Egyelőre nem tudni, hogy mikor fogja bejelenteni a Sony Ericsson a készüléket (bár a fenti képen látható egy szeptember 24-i dátum), és kifejezetten európai piacra szánt verzióról sincs hír.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.