Hirdetés

Olcsó zenemobil érkezett a djuice-hoz



|

2.1-es hangrendszert kapott az LG GM205.

Hirdetés

A Pannonból nemrégiben kivált djuice újabb készülékkel bővítette a kínálatát: ez a zenére hangolt GM205. A telefon érdekessége, hogy kihangosítva elviekben három darab apró hangszórón keresztül lehet hallgatni a zenét, így a hangzása vélhetően jelentősen jobb minőségű az átlagnál.

 

LG GM205
LG GM205

 

A mobil kijelzője 2 colos, 176×220 pixel felbontású, a kamera 2 megapixeles. Kizárólag négysávios GSM/GPRS/EDGE-hálózatokon működik, így mobilnetezésre nem alkalmas, de 2.0-ás Bluetooth természetesen van. A beépített háttértár kapacitása 14 megabájt, és legfeljebb 2 GB-os microSD-vel bővíthető.

 

LG GM205
LG GM205

 

Egyéb extrák: Dolby Mobile-minősítés, szabványos hangkimenet, továbbá az RDS-es FM-rádió beépített antennát kapott. Az LG GM205 méretei: 106 x 48 x 14 mm, tömege az 1100 milliamperes akkuval együtt 85 gramm. A szolgáltató előfizetéssel 4, míg kártyás csomagban 20 ezer forintot kér érte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.