Hirdetés

Olcsóbb lesz a Galaxy S5 az elődjénél



|

Nagyjából 19 ezer forinttal kerülhet kevesebbe a Galaxy S5 az előző Samsung zászlóshajónál.

Hirdetés

Koreai források alapján meglepő módon, de igaznak bizonyulhatnak azok a pletykák, amelyek szerint a Samsung Galaxy S5 valójában olcsóbb lesz, mint anno a Samsung Galaxy S4. Állítólag a dél-koreai gyártó új androidos zászlóshajója 800 wonba kerül majd, miközben a Galaxy S4 indulásakor az árcédulán még 890 won szerepelt. A különbség így hozzávetőleg 19 000 forint. 

Hirdetés

Mindez nem csak azért remek hír, mert az újabb készülék olcsóbb, hanem azért is, mert a Galaxy S5 olyan extrákat tartogat, mint a pulzusmérő, az ujjlenyomat-olvasó és a vízálló tulajdonság. Ez a Samsung reményei szerint ár-érték arányban ellenállhatatlanná teszi majd az okostelefont. 

Miközben a Samsung Galaxy S5 április 11-én 150 országban válik elérhetővé, addig a hivatalos árazásról a mai napig nem tudni semmit. Igaz, hogy két héttel előre lesz lehetőség az előrendelésre, és egyes áruházaknál ezt már most is megtehetjük, az ezeknél szereplő árakat viszont csak akkor igazítják ki, amikor befut a hivatalos összeg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.