Hirdetés

Olcsóbb okostelefonnal újít hamarosan az LG



|

Lényegében mindennel felszerelték az Optimus Me P350-et.

Hirdetés

Az LG egyik legérdekesebb, és már számos esetben használt PR-fogása a termékek előzetes bejelentése, amely során úgy-ahogy lerántják a leplet egy adott eszközről, de részletes lényegi információkat nem közölnek róla. Ennek a szaksajtóban nem túl népszerű trükknek lett az áldozata pénteken az Optimus Me P350 is, amelyet feltehetően a februári MWC-n lehet majd elsőként megtekinteni.

 

LG Optimus Me (P350)
LG Optimus Me (P350)

 


A belépőszintű okostelefon nagy valószínűséggel Google Android 2.2-őt futtat, az érintőkijelzőjének átlója 3 col alatt lehet, vélhetően 480×320 pixeles a panel. A telefon hátoldalán egy 3,15 megapixeles kamera kapott helyet, a fixfókuszos szenzor mellé nem került vaku.

 

LG Optimus Me (P350)
LG Optimus Me (P350)

 


Szerencsére néhány specifikációt azért elhintettek az LG kreatív sajtósai: alapvetően négysávos GSM-hálózaton működik az eszköz, ezen felül támogatja a HSDPA-t, került bele GPS, és a szokásos Bluetooth mellé Wi-Fi is társult. Az Optimus Me 140 megabájtnyi szabadon felhasználható háttértára microSD-vel bővíthető, az 1500 milliamperes akkuval együtt 130 grammot nyomó eszköz 113,5 x 59 x 13,3 mm méretű. Megjelenési idővel, hellyel, és várható árral egyelőre nem szolgáltak az illetékesek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.