Hirdetés

Olcsón nyújt sokat a Motorola Moto G



|

Függetlenül csupán 179 dollárba kerül a középkategóriás mobil.

Hirdetés

Néhány órával ezelőtt a Motorola ígéretéhez híven leleplezte a legújabb megfizethető okostelefonját, amely a Google által birtokolt gyártó Moto X zászlóshajójához hasonlóan kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik. A papírforma szerint még a mai nap során Európában is elérhetővé váló készülék 8 és 16 gigabájtos verziói az Egyesült Államokban kártyafüggetlenül 179 / 199 dollárba kerülnek, ezen összegek olyan 40 / 44 ezer forintnak felel meg.

Hirdetés


ÁFA és plusz költségek ide vagy oda, a Moto G párját ritkítóan jó vételnek tűnik: az érintőkijelzője 4,5 colos és 1280×720 pixel felbontású, az előlapi kamerája 1,3 megapixeles, a hátlapi autofókuszos és vakus képalkotó egysége 5 megapixeles, a processzora négymagos és 1,2 gigahertzes, a memóriája 1 GB.


Az Android 4.3 rendszerrel piacra kerülő, ám KitKatre jövő januárban frissíthetővé váló telefon egyéb fontosabb specifikációi: Qualcomm Snapdragon 400 SoC, 720p-s videorögzítés, HSPA+ modem, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, A-GPS, microSD foglalat, cserélhető hátlap, 2070 milliamperes akku, 143 grammos súly, 130 × 66 × 11,6 mm-es méret.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.