Hirdetés

Olcsón adja saját tabletét a Vodafone



|

Már hazánkban is elérhető a Smart Tab 7.

Hirdetés

A szolgáltató hazai kirendeltsége tegnap bejelentette, hogy az IFA-kiállításon bemutatott Vodafone Smart Tab 7 immáron Magyarországon is elérhető. Nem meglepő módon előfizetéssel már 6990 forintért is elvihető a komoly hardverekkel szerelt megoldás, ám ebben a konstrukcióban kétéves hűséget kell vállalni a 4 GB adatforgalmat tartalmazó Tablet Mobilnet 14 tarifacsomagra.

 

 


A konstrukció havi előfizetési díja december folyamán még 7900 forint lesz, ám január elsejétől kezdve már 8190 forintot számláz majd a Vodafone. Szerencsére a Smart Tab 7 belbecsét már nem érheti kritika: az Android 3.2-es tábla 7 colos érintőkijelzője 1280×800 képpontos, a lelkét pedig egy kétmagos, 1,2 GHz-es Qualcomm Snapdragon processzor adja.


Egyéb specifikációk: 2/5 megapixeles elő- és hátlapi kamerák, 14,4/5,76 Mbps le- és feltöltési sebességű HSPA+ modem, Wi-Fi 802.11n, 4000 milliamperes akku, 16 GB háttértár, 319 grammos tömeg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.