Hirdetés

Olcsón csábít majd a Huawei Honor 6X



|

Dupla kamerát és ujjlenyomat-olvasót kaphat az olcsó Huawei okostelefon.

Hirdetés

Az androidos mezőnyben nagyon népszerű termékcsalád lett a Huawei Honor szériája, és így nem meglepő, hogy július óta a Honor 8-ból 1,5 millió darab fogyott el. A Honor vonal további sikerekre számíthat. 

Hirdetés

Éppen ezért nem meglepő, hogy a Huawei folyamatosan szeretné bővíteni ezt a termékcsaládot. Meg is van a legújabb érkező. 

A TENAA oldalán már feltűnt a Honor 6X okostelefon, vagyis a Huawei várhatóan rövid időn belül bejelenti hivatalosan is. 

Míg a Honor 8 egy középkategóriás készülék prémium funkciókkal, addig a Honor 6X egy olcsó belépőmodell lesz, de érdekes tudással. 

Bár ár még nincs, a közzétett képek megerősítették, hogy hátul dupla kamerára számíthatunk. Minden bizonnyal a hardver is fejlődik a Honor 5X-hez mérten, így 5,5 hüvelykes, 1080p-s kijelzőre lehet számítani, Snapdragon 625-ös processzorral, 2 vagy 3 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel. 

Hátulra kerül még egy ujjlenyomat-olvasó, lesz LTE-támogatás és dual-SIM-foglalat, illetve nem zárható ki az USB-C port sem az Android Marshmallow-t futtató készüléken. Mivel fém házat kap, érzetre egyáltalán nem lesz olcsó modell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.