Hirdetés

Olcsón is elérhetőek a Microsoft mobiljai



|

A Verizon Wireless-nél már előrendelhető a két KIN.

Hirdetés

A redmondi vállalat nagyjából egy hónapja mutatta be a két saját mobilját: a KIN ONE és TWO a fiatalok igényeire lett szabva, és csütörtökön kerülnek kereskedelmi forgalomba az Egyesült Államokbeli Verizon Wireless nevű szolgáltatónál.

 

Microsoft Kin One

 


Természetesen az előrendelés már lehetséges, mind feltöltőkártyás, mind előfizetéses konstrukcióban. A láthatóan elsősorban hölgyeknek tervezett KIN ONE két éves előfizetéssel akár 50 dollárért (durván 12 ezer forintért) is elvihető, pre-paid csomagban viszont már 330 dollárt (70 ezer forintot) kérnek érte.

 

Microsoft Kin Two

 


A kicsit komolyabb hardverrel rendelkező, és konzervatívabb megjelenésű KIN TWO-ért már minimum 100 dollárt (21 ezer forintot) kell kiadni, a kötöttségektől mentes, feltöltőkártyás csomagban pedig 430 dollár az ára - átszámítva durván 92 ezer forintról van szó. A két mobilt Európában a Vodafone fogja árulni, azonban egyelőre nincs információ arról, hogy hazánkban kaphatóak lesznek-e - ezt legkésőbb az őszre ígért debütálásukkor majd meglátjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.